Spletna trgovina Gizzmo in dodatki za mobilne telefone

Spletna trgovina Gizzmo je ena izmed večjih spletnih trgovin v Sloveniji, ki se ukvarja s prodajo dodatkov za mobilne telefone. V njihovi ponudbi boste našli res vse, kar za vaš telefon potrebujete, pa naj bo to HTC Desire X ovitek, prenosni zvočniki, bumperji, dodatni polnilci, smart cover ter še kaj.

V spletni trgovini boste našli dodatke za mobilne telefone vseh znanih znamk od Apple, Samsung, Sony, Nokia, HTC, LG, BlackBerry in drugi. Poleg ogromnega števila cenovno ugodnih dodatkov pa vam nudijo vsak delavnik tudi brezplačno svetovanje in veliko akcij, pri katerih boste izdelke za vaš telefon dobili po ugodnih cenah. Opravljanje nakupa je zelo enostavno, izdelke pa lahko prevzamete osebno, ogledate pa si jih lahko tudi v trenutno dveh poslovalnicah in sicer je ena locirana v Ljubljani, druga pa v Celju. Prek različnih ponudnikov ali pa e-mail promocij na katere se vpišete prek spletne strani pa lahko dobite tudi veliko kod za popust, ki bodo že tako pocenile vaš ugoden nakup.

Stroški poštnine so v primeru plačila po povzetju 3.5€, v primeru, da znesek vašega nakupa presega 30€ pa boste deležni tudi brezplačne poštnine. Izdelke odpošljejo še isti dan, če boste naročilo oddali do 17.00 ure, kar pomeni, da vas v večini primerov paket na domu pričakuje že naslednji dan. Za ogled izdelkov registracija ni potrebna, za naročilo izdelkov pa je, vendar vam vzame le nekaj minut. Mogoče so tudi menjave, več o sami trgovini, izdelkih in drugih pogojih pa si lahko preberete na spletni strani podjetja Gizzmo.

Razni dodatki za telefone kot so prenosni zvočniki, brezžične tipkovnice in podobno so zelo uporabni in zabavni, s pomočjo naprimer tipkovnice lahko poskrbite za vse dokumente, ki jih rabite natipkati. Prenosni zvočniki pa vas bodo zabavali na piknikih, sprehodih in druženju zunaj, baterije se polnijo prek USB kabla, zdržijo pa zelo dolgo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.