Specializirano pohištvo za otroke Pali

oblo-3Blagovna znamka Pali se ponaša z zelo dolgo zgodovino. Pali je družinsko Italijansko podjetje, kjer prvi koraki segajo skoraj 100 let nazaj v leto 1919. Danes je podjetje še vedno družinsko podjetje, ki ga vodi že četrta generacija družine prvega ustanovitelja. Podjetje se še naprej razvija in odlikuje ga izredna kakovost in eleganca vseh izdelkov. Sprva je vsa proizvodnja potekala ročno, kasneje jo je zamenjala najsodobnejša tehnologija. Podjetje redno spremlja kakšna so povpraševanja na mednarodnem trgu, kajti poleg prodaje na domačen trgu v Italiji je Pali že vrsto let prisoten tudi izven meja Italije s svojimi pooblaščeni distributerji in prodajalci.

Tradicija in kvaliteta z roko v roki

Kljub menjavi tehnologije pa v podjetju Pali ostajajo zvesti svojemu prvotnemu sloganu, ki se glasi

Ljubezen za dobro izdelan izdelek tako, kot če bi bil izdelal ročno, kos po kosu. Zato je še dan danes Pali eno izmed pomembnejših podjetij kot proizvajalec pohištva za otroke. Prednost podjetja pred ostalo konkurenco je tudi ta, da ima več kot 95% artiklov vedno na zalogi in ima s tem posledično zelo kratke dobavne roke, ki so lahko tudi samo nekaj delovnih dni.

Velik nabor izdelkov Pali

Pali ponuja široko paleto pohištva za dojenčke, otroških sob, vzmetnic, dodatkov za otroške sobe in usklajenega tekstila. Tako lahko med pohištvom za dojenčke najdete pletene košare iz palminih listov s posteljnino, košek za dojenčke do raznih pripomočkov, kot so stojala za košare, posteljnina itd.

Med otroškimi sobami lahko izberete med posteljo in celotno otroško sobo ki raste z otrokom, kar pomeni, da iz čiste otroške sobe lahko s časom pridobite moderno mladinsko sobo , ki bo osrečevala vašega otroka tudi ko bo večji.

 

V svojem prodajnem asortimanu Pali predstavlja 30 različnih linij otroških sob in večina od teh je dobavljiva v povprečju v 3 različnih barvnih kombinacijah. Pohištvo lahko v tem primeru kupujete ločeno oziroma prilagajate vašim potrebam. V skoraj vsaki izmed prodajnih linij imate na voljo poleg otroške postelje tudi previjalno mizo z banjico, komode, omare in posteljnino in razne dodatke.

 

Glavne značilnosti otroških postelj Pali:

  • večina postelj ima nastavljivo višino ležišča,
  • letve na ustrezni varnostni razdalji, ki je manj kot 6 cm,
  • nastavljivo višino stranice z eno samo roko s patentiranim sistemom »pratiko«,
  • predal pod posteljo,
  • 4 kolesa od tega 2 z zavoro.

 

Pali je ob prestavitvi svoje nove kolekcije 2016 predstavil svojo inovacijo, patentiran nihalni mehanizem YO-YO, ki ga lahko uporabljate do cca 1,5 leta otrokove starosti. Nihalni mehanizem lahko sprožite kadar želite ali pa ga enostavno blokirate. Z Yo-Yo navadna posteljica postane zibelka.

Širitev ponudbe

V zadnjih letih se razvoj blagovne znamke Pali širi tudi na ostalo opremo za otroke kot so vozički, avtosedeži, stajice, stolčki za hranjenje, prenosne posteljice., itd. Med najbolj prepoznavnimi ostalimi artikli v njihovem blagovnem asortimanu je vsekakor stolček za hranjenje Pappy Re, ki ga lahko uporabljate od cca 6 meseca starosti dalje. Stolček za hranjenje raste z otrokom vse do pravega stola za odrasle.

 

Spletna trgovina Bimbo.si je v letu 2015 postala uradni distributer in serviser blagovne znamke Pali v Sloveniji.

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.