Rojstnodnevne zabave, ki dvignejo adrenalin

Zabave in aktivnosti, ki dvigujejo adrenalin, so bile sprva priljubljene pri odraslih. Ti so se radi odpravili na paintball, zorbing in podobne aktivnosti, pri katerih so se rojstnodnevne zabave iz posedanja ob hrani in pijači hitro spremenile v aktivno zabavo. Nato pa so podobne postale tudi Kilaskute.si rojstnodnevne zabave za otroke. Te sicer vključujejo nekoliko drugačne aktivnosti, saj so prilagojene starosti otrok in njihovim sposobnostim, poleg tega pa zahtevajo tudi posebno pozornost glede varnosti.

Najboljše otroške gibalne rojstnodnevne zabave

Bi radi otrokom na zabavi omogočili nekaj novega, zanimivega, nekoliko adrenalinskega? Tudi pri nas so na voljo najrazličnejši adrenalinski parki, primerni za otroke, športni parki in tudi specializirane športne dvorane, ki nudijo rojstnodnevne zabave. Otroke lahko na primer peljete v dvorano za športno plezanje, kjer se preizkusijo v tem zanimivem športu in premagajo strah pred višino. Odlične zabave so v raznih adrenalinskih parkih na prostem, kjer imajo za najmlajše običajno posebne »proge«, primerne za njihovo velikost in spretnost. Prav tako jih lahko peljete v park Kilaskute, kjer se preizkusijo z vožnjo kolesa na posebni progi in med seboj tudi tekmujejo v tem, kdo bo hitrejši. Rojstnodnevne zabave, kjer se veliko miga, so na voljo tako rekoč povsod – lemalo je potrebno pobrskati po spletu.

Zakaj so rojstnodnevne zabave z gibanjem celo priporočljive?

Vsak rojstni dan je priložnost, da se otroci seznanijo z novo aktivnostjo s področja gibanja. Za večino otrok to pomeni gibanje, ki ga sicer ne bi nikoli spoznali – torej svojemu otroku in njegovim gostom s pomočjo takšne rojstnodnevne zabave širite obzorja ter hkrati skrbite za učenje nove vrste gibanja.

Zabave z gibanjem in še posebej zabave na prostem so koristne tudi zato, ker vsi vemo, da se danes mladi premalo gibajo. Če jih povabimo v restavracijo, bodo sedeli, veliko jedli, poleg tega pa najverjetneje še jedli nezdravo. Rojstnodnevne zabave z gibanjem pa poskrbijo, da je neaktivnega časa ob basanju s hrano manj, zdravega druženja pa gotovo več.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.