Popestrimo si dnevno sobo

Našo dnevno sobo lahko popestrimo z opremo, kot so dnevni regali. To velja posebno takrat, ko je naša dnevna soba prenapolnjena s nepospravljenimi stvarmi, ki ji kvarijo izgled. Če nam zmanjka prostora se začnejo hitro nabirati nepotrebni predmeti na mizi, tleh in drugod. Tako naša soba sčasoma izgubi svoj začetni čar in postane prenatrpana. Dnevni regali nam lahko rešijo sobo nereda in ji povrnejo tisti originalni čar, ki ga morda ni več.

Če smo bolj kreativne narave lahko uporabimo odprte regale, kjer se vidi vsebina shranjenih stvari. To je priročno za manjše sobe, kjer imamo stisko s prostorom in ne moremo imeti velikih vrat, ki pokrivajo naš regal. V tem primeru si s primerno postavitvijo naših potrebščin, kot so knjige, kozarci in krožniki lahko izboljšamo izgled naše sobe.

Več prostora za stvari

Dnevni regal imamo lahko kjerkoli v dnevni sobi in ga uporabljamo za shrambo vseh možnih stvari. Lahko so to igrače, razglednice, čevlji ali avtomobilski ključi – možnost je neomejeno, ampak vedno pa imamo omejeno prostora za postavitev regalov. Posebej iznajdljivi moramo biti v manjših sobah, kjer nimamo veliko prostora za opremo. V tem primeru lahko kupimo regal z več policami za predsobo, kamor odlagamo čevlje na spodnjo stran in manjše predmete kot so ključi, pisala in vizitke na zgornje police.

Pokažimo vsebino

Naši dnevni regali so lahko primerni tudi za prikazovanje stvari na katere smo ponosni. To so lahko družinske slike, diplome, medalje ali razglednice, nekaj kar nam daje domač občutek. Ena preprosta polica lahko popolnoma spremeni izgled naše dnevne sobe, če je opremljena z lepimi in tudi funkcionalnimi predmeti.

Shramba za knjige in ostale stvari

Veliko dnevnih sob ima ogromno knjig, ki lahko hitro postanejo težava, če jih je preveč. Če imamo načrt, kaj potrebujemo bomo lahko bolje optimizirali nakup regalov za knjige. Dnevni regali za knjige vzbudijo dve najbolj pomembni vprašanji; koliko prostora potrebujemo med omarami in ali želimo imeti odprte regale? Lahko si tudi kupimo regale, ki imajo že namenski prostor za določene stvari. Tako imamo lahko regal za televizor z zgornjimi policami, ki so mišljene za knjige. Določene regale lahko tudi spreminjamo po želji, kar pomeni, da če želimo premestiti polico na drugo stran regala, lahko to storimo brez težav.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.