Kaj obleči v jesenskih dneh?

Jesen je tu in z njo so prišli tudi deževni in precej hladnejši dnevi. Zato se je spremenila tudi naša garderoba. Še vedno pa se marsikdo znajde, vsako jutro, preden se odpravi v službo ali pa v šolo, pred vprašanjem kaj obleči danes, da me ne bo zeblo in mi obenem na delovnem mestu ne bo prevroče. Katere obleke so primerne za jesenski čas, vam bomo obrazložili v nadaljevanju.

Jesen je torej zagotovo obdobje muhastega vremena. Prav zato je priprava kosov oblačil bistvenega pomena. Bistvenega pomena je obutev. Nakup kvalitetnih gležnjev bo odličen nakup. Ti bodo poskrbeli, da bo hoja v vseh vremenskih vplivih udobna. Nosimo pa jih lahko tako rekoč skoraj z vsako garderobo. Odlično bodo izgledali v kombinaciji z jeansom, usnjenimi ali pa kakšnimi drugimi hlačami. Malce bolj eleganten videz pa jim bodo dale obleke, različnih dolžin.

Ko smo poskrbeli za obutev, je naslednji korak nakup oblačil. Ko pomislimo na jesen, se nam v mislih takoj prikaže pulover. Pletenine so torej značilni kos jesenskega stajlinga. V modi so puloverji malce večjih velikosti, ki plapolajo ob telesu. Zato vam svetujemo, da naslednjič ko kupujete puloverje, poskusite številko večji pulover, ali pa mogoče celo pulover iz moškega oddelka. Seveda pa izgled ni vse. V puloverju se morate seveda najprej počutiti udobno in toplo. Če te funkcije obleke ne bodo zagotavljale, nam tudi izgled ne bo veliko pomagal.

Seveda je pametno čez pulover obleči še kakšen plašček. Dežni plašč bo kot nalašč za jesen. Seveda pa lahko v kombinaciji s pleteninami in puloverji kombinirate tudi vedno moderne usnjene jakne, ki nam bodo dale malce bolj drzen videz. No če vam usnjene jakne niso všeč, pa lahko usnje vključite tako, da si nadenete usnjene hlače. Prav te so zadnji dve sezoni pravi hit. Jesen je pravi čas, da si nadenete svoj najljubši par.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.