Darilo za fanta – če ga poznaš, je izbira preprosta!

Pri obdarovanju ne smemo pozabiti na najbolj pomembno pravilo: izbrati moramo darilo, ki bo všeč obdarovancu, ne pa nam. To velja tudi takrat, ko izbiramo darilo za fanta. Dekleta in ženske znamo sicer običajno dobro poslušati in si zapomnimo, kdaj naš ljubljeni izrazi željo po tej ali oni stvari, a fantje in moški so žal včasih tudi skromni in svojih želja ne izražajo na glas, ali pa skromnost sploh ni njihova vrlina – njihove želje so enostavno prevelike za naše denarnice.

Kako torej izbrati darilo za fanta, da ga bomo z njim gotovo navdušile?

Če ga poznate, potem izbira ne bo težka, saj poznate tudi njegove navade ter hobije. Da bo šlo vendarle lažje, pa je tu nekaj namigov.

1. Poskrbite za darilo, ki bo namenjeno njemu, vendar pa bo zagotavljalo tudi vajino druženje. Na primer karte za kino, kamor bosta odšla skupaj, karte za savno ali masažo, ki si jo bosta privoščila skupaj, vstopnina za fitnes klub, kamor gresta lahko skupaj.

2. Poskrbite za dogodivščino. Ni nujno,
da je darilo za fanta vedno v darilni vrečki ali v škatli s pentljo
. Presenetite ga z izletom! Zakaj se ne bi odpeljala na kavo v Portorož, na »kremšnite« na bled, obiskala planinske koče vrh bližnjega hriba?

3. Moški imajo radi tipične moške stvari. Nogomet, pivo, moticiklizem … Izberite mu pivo v specializirani prodajalni piva in ga povabite k sebi na ogled motociklistične dirke, ali pa si pivo naročita v baru, kjer lahko spremljata nogometno tekmo. Če vama uspe ogled kakšne športne tekme v živo, še toliko bolje!

4. Poskusita nekaj novega. Zabavajta se ob lovljenju ravnotežja na »slackline« vrvi, pojdita v plezališče in se poskusita v športnem plezanju …

5. Če nimate druge ideje, poskrbite za darilne bone v trgovini. Najbolje v takšni, kjer prodajajo pripomočke za njegov hobi, na primer za kolesarstvo ali računalništvo.

6. Podarite mu izviren izdelek, ki priča o vajini ljubezni. Okvir s fotografijo z vajinega zadnjega dopusta, fotografijo sebe v zapeljivem in malo manj oblečenem položaju.

7. Kako drzni ste? Edino darilo, kjer lahko mislite nase, pa bo vaš fant kljub temu vesel, je darilo, ki pomeni nekaj več posteljnih užitkov. Ja, sebi lahko kupite seksi perilo, pa se bo vašemu fantu zdelo, da ste dejansko kupili darilo zanj. Če poiščete še kakšno zanimivo igračko v seks shopu, pa še toliko bolje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.